Ett apotek i Malmö med kunskap om sjukdomar som Astma, Allergi och Diabetes

Besök Regements farmaceut i Malmö när du behöver köpa medicin, plåster m.m. Vi utför även blodtrycksmätning, blodglukosmätning samt ger dig farmaceutisk rådgivning.

Besök vårt apotek och få hjälp av vår erfarna personal

Besök ett apotek i Malmö som drivs av två välmeriterade apotekare med över 20 års erfarenhet, två läkemedelstekniker, en apoteksassistent samt en farmacie-elev. Alla arbetar vi med våra olika specialområden. Du kan känna dig trygg i att få den allra bästa servicen när du besöker oss. Apotekarna tar hand om recept expeditering samt personlig rådgivning. Teknikerna ser bl.a. till expeditering samt information om egenvård/läkemedel ni som kunder använder och varulogiken. Ett par dagar i veckan får vi ett tillskott i form av en farmacie-elev som hjälper till med diverse arbetsuppgifter.

Vi vidareutbildar oss ständigt och har ett brett sortiment

Genom kvalificerad farmaceutisk utbildning kan vi ge våra kunder det förtroende de behöver för att vända sig till oss vid rådgivning. Vår personal skickas dessutom ständigt på utbildningar för möjligheten att utvecklas inom de olika specialområdena. Målet är även att erbjuda ett attraktivt sortiment inom områden som vitaminer, apotekskosmetik, djurmediciner, munhygien etc. så att vår verksamhet ska utvecklas optimalt utifrån vår filosofi att ge bästa service till våra kunder.

Långa öppettider

Våra öppettider är generösa för att du som kund ska kunna komma till oss när du har tid. Besök en farmaceut i Malmö som kan ordna ditt recept samt se till att du får en sund överblick på de mediciner du tar eller ska börja ta så att du vet vad det är du får i dig.

Ordinarie Öppettider:
Vardagar: 08.30 – 20.00
Lördagar: 09.00 – 17.00
Söndagar: Stängt 
 
Avvikande Öppettider
Julafton, Lördag 24/12: 09:00 – 14:00
Juldagen, Söndag 25/12: Stängt
Annandag Jul, Måndag 26/12: Stängt
Nyårsafton, Lördag 31/12: 09:00 – 15:00
Nyårsdagen, Söndag 1/1: Stängt
Trettondedag Jul, Fredag 6/1: Stängt
 
 

Regements Apotek 2018 | Regementsgatan 94, 217 51 Malmö| Tel: 040-827 50| Fax: 040-827 50| Epost: info@regementsapotek.se