Läkemedel
 
Köp de läkemedel du behöver hos oss i Malmö 
Vi har ett brett sortiment av läkemedel och det kunnande som krävs för att rådge dig bland alla receptfria preparat som nu finns. Du hittar oss på Regementsgatan 94 i Malmö.
 
Hur definieras ordet läkemedel?
Läkemedel/farmaka/medicin är tre ord som beskriver samma sak: ”varor med syfte att förebygga, påvisa, lindra eller bota sjukdom eller symtom på sjukdom eller att användas i likartat syfte” (SFS 1992:859). Det ska vara en bruksfärdig produkt inte en råvara. Från början baserades de läkemedel vi använde på naturprodukter medans de nu framförallt framställs syntetiskt. De kan även framställas semisyntetiskt. Då används en naturlig substans som utgångspunkt som sedan modifieras måttligt. Naturen är en viktig källa för läkemedel även idag. Ca 70% av de mediciner som har introducerats de senaste 30 åren har ett naturligt ursprung på något sätt.
 
Besök oss för rådgivning
Har du drabbats av någon lättare åkomma ska du besöka oss. Bedömer vi att du behöver besöka läkare säger vi till. Med receptfria mediciner går det att bota många åkommor och lindra olika symtom. Du kan givetvis även hämta ut ditt recept efter att du har varit hos din läkare hos oss. Välkommen!

 

Regements Apotek 2018 | Regementsgatan 94, 217 51 Malmö| Tel: 040-827 50| Fax: 040-44 68 80| Epost: info@regementsapotek.se